// ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Ποιοι είμαστε

Η ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής ηλεκτρολογικών πινάκων, έργων και εγκαταστάσεων από το 1997, ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.

Η έδρα της εταιρείας είναι στη Μεταμόρφωση Αττικής. Είναι μία εταιρία η οποία έχει μεγάλη εμπειρία στην διανομή ενέργειας, την ηλεκτροκίνηση και τον βιομηχανικό αυτοματισμό. Η διοίκηση και το προσωπικό εργάζεται αδιάκοπα για την περαιτέρω βελτίωση και τον εμπλουτισμό της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρει με απόλυτη ακρίβεια στο χρόνο παράδοσής τους. 

Αναλαμβάνουμε:

Αναλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή, εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία, συντήρηση και προμήθεια ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για αυτό και σήμερα αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο και συνεπή συνεργάτη . Παρέχει καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες επόμενης γενιάς που ικανοποιούν τις απαιτήσεις του πιο απαιτητικού πελάτη. Η άμεση απόκριση σε ζήτηση προσφορών και επίλυση τεχνικών θεμάτων είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο την κάνει να διαφέρει από τον ανταγωνισμό. Από το στάδιο της μελέτης, της σχεδίασης και της κατασκευής των ηλεκτρικών πινάκων μέχρι αυτό της παράδοσης στους πελάτες, η Γεώργιος Αντωνόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε. διασφαλίζει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που αποτελεί άλλωστε και το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα επί σειρά ετών.

Προσωπικό:

Απασχολεί έμπειρο, με άρτια τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία εξειδικευμένο προσωπικό, που η γνώση του ενισχύεται από συνεχή σεμινάρια εντός και εκτός εταιρείας και αποτελείται από ηλεκτρολόγους μηχανικούς και πτυχιούχους τεχνικούς. Χρησιμοποιεί υλικά μεγάλων και αξιόπιστων οίκων που διαθέτουν πιστοποίηση από διεθνείς οργανισμούς, τηρώντας πάντα τις Ευρωπαϊκές οδηγίες περί τάσης, ασφάλειας μηχανών και ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας.

Πιστοποιήσεις:

Τα παραγόμενα προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο IEC_61439-1 και οι πιστοποιήσεις CE και ISO των προϊόντων που χρησιμοποιεί για τις κατασκευές της, συμβάλλουν έτσι ώστε να διακρίνονται για την αξιοπιστία και την ασφάλεια τους. Έτσι διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα. Οι κατηγορίες ηλεκτρικών πινάκων που κατασκευάζουμε,οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα από μικρές εφαρμογές μέχρι και εφαρμογές βαριάς βιομηχανίας είναι:

  • Διανομής ισχύος.
  • Αυτοματισμού.
  • Αντιστάθμισης άεργου ισχύος (cosφ).
  • Ηλεκτροκίνησης μέσω ρυθμιστών στροφών και ομαλών εκκινητών (SoftStarters, VariableSpeedDrives).
  • Φωτισμού.
  • Μεταγωγής φορτίων.
  • Χειρισμού και κονσόλες ελέγχου.
  • Φωτοβολταϊκών εφαρμογών.
// ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Με σεβασμό και πίστη στους ανθρώπους, πελάτες και συνεργάτες μας, σκοπός μας είναι να οικοδομήσουμε μακροχρόνιες και αδιάρρηκτες σχέσεις εμπιστοσύνης.

Αντωνόπουλος Γιώργος – Σάρρα Βασιλική