ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Πίλαρ

Γενικά

Στην κατηγορία αυτή κατασκευάζουμε πίνακες για τις εξής εφαρμογές:

  • Εξωτερικό φωτισμό δρόμων γηπέδων και πλατειών.
  • Τροφοδοσία ρευματοδοτών σε μαρίνες και χώρους στάθμευσης φορτηγών.
  • Τροφοδοσία σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Τεχνικά χαρακτηριστικά κατασκευών:

    Οι  πίνακες αυτοί βρίσκουν εφαρμογή σε εξωτερικούς χώρους όπου συνήθως δεν υπάρχει καμία απολύτως προστασία από νερά και ηλιακή ακτινοβολία. Συνήθως η κατασκευή τους γίνεται από διαμορφωμένο χαλυβδοέλασμα DCP ή γαλβανισμένη λαμαρίνα πάχους 1,5 – 3mm, αλλά είναι πολλές οι περιπτώσεις -λόγω των συνθηκών- που χρησιμοποιούνται υλικά όπως: ανοξείδωτη λαμαρίνα, αλουμίνιο ALMg3, πολυεστερικά ή πλαστικά κιβώτια υψηλής ποιότητας και αντοχής.
    Στο επάνω μέρος υπάρχει κάλυμμα προστασίας από τα νερά. Πολλές φορές τοποθετείται και ένα δεύτερο κιβώτιο εντός του πρώτου για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και αντοχή στις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
    Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα διαχωρισμού του εσωτερικού για τοποθέτηση μετρητή της Δ.Ε.Η. ή άλλων υλικών. Ο βαθμός προστασίας τους είναι απαραίτητο να είναι όσο το δυνατόν υψηλότερος για αυτό και εμείς χρησιμοποιούμε κιβώτια με βαθμό IP66. Η βαφή είναι ηλεκτροστατική και η απόχρωση τέτοια ώστε να μπορεί να καλυφθεί ακόμα και οι πιο ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις ενός έργου.